Trening - hvor, når, hvordan?

Treningsøktene

Treningen er meget variert, slik at det er vanskelig å beskrive en typisk treningsøkt. Ofte vil treningen bestå av lekbetont oppvarming, teknikktrening, sparring eller selvforsvarstrening, styrke- og kondisjonstrening og uttøying. Intensiteten bygges gradis opp, slik at det ikke er krav om at du må være i fysisk god form for å begynne å trene. Alle trener i forhold til det nivået man befinner seg på. Treningen foregår i kontrollerte former og i en lett og vennlig atmosfære. Vi har treningstilbud til barn (8 år - 12 år) og voksne (15+ år).

Hvor?

Vi trener i gymsalen på Gulset ungdomsskole. Adressen er Nyhusveien 21, Skien.

Når?

Våre treningstider er som følger:

Voksne (fra 15 år)

Mandag kl 19.30 - 21.00 (nybegynnere)

Tirsdag kl 19.30 - 21.00 (videregående)

Torsdag kl 19.30 - 21.00 (begge grupper)

GJJ Barnegruppe

Barn (fra 8 år)

Tirsdag 18.00 - 19.00

Torsdag 18.00 - 19.00

Treningstøy

Einar Mo
Morten og Ørjan

Treningen foregår barbeint. Til å begynne med vil man ikke trenge annet treningsutstyr enn T-skjorte og joggebukse/shorts. Etterhvert vil man trenge en ju jitsu-treningsuniform (en såkalt Gi). Den koster noen få hundrelapper og varer i mange år. En drikkeflaske er også lurt å ha med seg på trening. Man får forøvrig kjøpt alt utstyret man trenger gjennom klubben.

Instruktører

Våre instruktører er jevnlig på kurs og treningssamlinger for å oppdatere seg faglig. På denne måten ønsker vi å sikre at våre instruktører holder et høyt nivå.

Vår hovedinstruktør er Einar Mo. Einar har trent ju jitsu siden 1987, og han har også erfaring fra andre arter. Han er opptatt av at elevene skal trives på trening; det skal være gøy å trene ju jitsu.

 

Barnegruppas hovedtrener er Morten Gøytil (t.v.). Han legger vekt på samspill og sørger for at treningene inneholder fysiske- og tekniske utfordringer med mye lek og moro.

Priser

Voksne: kr 1350,- pr semester.

Barn: kr 450,- pr semester

Gratis prøvetrening

Vi tilbyr gratis prøvetrening i to uker,

slik at man kan prøve ut tilbudet vårt før man bestemmer seg.

Copyright © Grenland Ju Jitsu

Trening - hvor, når, hvordan?